Zubka public job board.

Veel mensen in onze branche hebben al eens gehoord van spot a job. Geweldig concept!

Iedereen die dat wil, wordt daar in feite headhunter. Alleen zijn de fees die je moet betalen om gebruik te mogen maken van de diensten van spot a job niet misselijk. Ik ben er nog niet helemaal uit, maar ik heb het gevoel dat de fees die door www.zubka.com worden berekend iets gunstiger en meer resultaat gerelateerd zijn.

Daarnaast biedt Zubka iets meer mogelijkheden.  Integratie met facebook en een volwassen api etc. Het is aardig om te zien dat er nog niet veel Nederlandse bedrijven gebruik maken van deze dienst. Het is nog even wachten daarop. Maar wie weet…

Als je als bedrijf nu inschrijft op zubka en facebook blijkt ook in Nederland een hit te worden dan ben je één van de eersten die gebruik kan maken van de non-member-gets-member-by-social-networks techniek. Bestaat deze term al?