2008 kan beginnen!

Nieuwjaarsmailing Maximum, 2008 kan beginnen!

Het is al weer even aan de gang, maar vanmorgen hebben we ook via de nieuwjaarsmailing van Maximum geroepen dat 2008 kan beginnen. We hebben nog getwijfeld over het verzendmoment, want zoals mijn collega Andries zei: “Als we verzenden op 8/1 dan piepen we eigenlijk een beetje voor doordat we bovenop de stapel mails belanden.”

 

Ieder jaar worstelen we intern over wat we rond de feestdagen moeten doen. Wel iets sturen, niets sturen. Meedoen aan de nationale-feestdagen-ruilhandel (Ik hoop dat ik niemand beledig. Als dat wel zo is, dan heb ik nog wel een fles wijn om het goed te maken) of belanden in de bak ‘Daar heb ik niets van gehoord’.

 

Vandaar dit kleine gebaar in de vorm van een mailing!

 

De klanten met wie ik samenwerk weten hoe ik er over denk. En wat mij betreft is dat iets om trots op te zijn.

 

2008 wordt een spannend jaar voor Maximum, maar daarover binnenkort meer.

 

Persoonlijk ga ik exact zo door op de manier als in 2007…

 

…maar dan beter ;-).

Maak er een mooi jaar van.