RecruiterOnline via Twitter.

Recruiter Online.

Vorige week heb ik samen met mijn collega Maarten ervoor gezorgd dat vanaf nu RecruiterOnline haar artikelen direct post via Twitter. Ik ben zeer benieuwd wie @recruiteronline allemaal gaat volgen. Zelf ben ik nog maar koud een maandje aan het Twitteren, maar ik moet zeggen dat het niet alleen grappig is maar ook heel handig! Althans, mits je de juiste online vrienden hebt. Ik heb reeds concrete voorbeelden dat ik Twitter nuttig – lees zakelijk (privĂ© komt nog) – heb gebruikt.

En wat Twitter in deze zo interessant maakt is dat Twitter een mag-wel-hoeft-niet tweezijdig communicatie concept is. Dus als je even geen trek hebt, laat je Twitter even voor wat het is. Maar op het moment dat je een vraag hebt of een antwoord, kan je elkaar direct bereiken. En dat lijkt mij voor alle ongeveer 4000 HR-leden best handig!

Klik hier als je als newbie meer wilt weten over de wondere wereld van Twitter (artikel van Bart Schutz).