Microbloggen, schreeuw het van de daken.

hellotxt.com

Als je gebruik maakt van meerderen microblogs of social sites met microblog mogelijkeheden zoals: Twitter, Jaiku, Pownce, Numpa, Facebook, Plaxo, Tumblr, Meemi, Beemood, Gozub of Frazr. En je wilt alle vrienden of bekenden tegelijk op de hoogte brengen met het antwoord op de prangende vraag:

Wat are you doing?

Dan is het interressant om eens te kijken naar de mogelijkheden van www.hellotxt.com. Wat mij betreft schitterd deze website door zijn eenvoud. Eerder miste er nog een koppeling met het Nederlandse Numpa, maar na een mail aan de webmaster Fabrizio was dit binnen een week gefixt! Hulde ook voor de mobile versie (m.hellotxt.com)!

Zelf zeggen ze:

HelloTxt is an aggregate of microblogging services through which the user can insert their messages on all main microblogging services in a simply and simultaneous way.