Arbeidsmarktcampagne Berk wint Creative Excellence Award.

De arbeidsmarktcampagne van Berk die wij vorig jaar ontwikkeld hebben, wint zilver in Amerika. 1.500 inzendingen dongen mee naar the 2008 Creative Excellence Awards, de prijzen voor de beste employer branding en recuitment advertising.

Videowall maak de balans op.

Berk stond in 2007 met een grote videowall voor de grote accountantskantoren en daagde hun medewerkers uit iets te mailen of sms-en over hun werk/privé balans. Berichtjes werden direct op het grote scherm getoond.

Berk balanstest.

Deelnemers aan de actie werden vervolgens uitgenodigd hun balans te testen op www.maakdebalansop.nl. De balans werk/privé bij de grote kantoren blijkt regelmatig verstoord. Accountants kiezen voor Berk vanwege het respect voor de privésituatie, de overzichtelijke werkweken, de persoonlijke sfeer op de vestigingen en de informele contacten met collega’s en klanten.