• Lia Maria

  Dag Conre ik zal beginnen met mezelf voor te stellen. Mijn naam is Lia Maria en ik bwn studente communicatie. Voor een opdrcaht voor school mag ik een concurrentie analyse maken van Teijin/Twaron, DuPont/Kevlar en DSM Dyneema. Daarvoor ben ik op zoek naar commerciele uitingen (advertenties, brochures, leaf;et’s factsheets, etc) en tools die zij gebruiken om te communiceren met hun doelgroep. Zo ben ik dit blog tegengekomen. Mijn vraag is heb je nog meer advertenties van Teijin, zo ja waar kan ik ze vinden? Dit zou me ontzettend helpen, want ik ben al sinds vorige week op zoek hiernaar en ik ben maar heel weinig tegengekomen.

  Alvast bedabkt. gr. Lia Maria

  Ik ben ook te bereiken via 0627388455. Thanks

 • Dag Lia,

  Ik heb je comment bij deze gezien. Ik zal je even bellen om te vragen hoe ik je verder kan helpen.

 • Dag Lia Maria (hoorde ik op je voicemail),

  Ik heb vanmiddag gebeld maar je nam niet op. Wat wij doen bij Maximum is arbeidsmarktcommunicatie dus dat is wat anders als commerciële uitingen. Ik kan je desgewenst wel in contact brengen met Teijin/Twaron. Dan kan je daar verder vragen. Ik hoor het wel.