5 KM Twitterrun (Nike+)

5 KM TWITTERRUNhttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2008/07/twitterrun_upload-300×224.jpg 300w” sizes=”(max-width: 351px) 100vw, 351px” />

Van de week heb ik weer hard gelopen met mijn iPod en mijn Nike+ apparaatje. Alhoewel ik niet zo een gediciplineerde sporter/harloper ben, krijg ik er toch een kick van als mijn nike+ apparaatje Lance Armstrong laat zeggen dat ik een persoonlijk record heb gebroken.

Omdat ik nogal veel reis en spitsuur is als ik thuis kom (twee kids), lukt het mij niet altijd om op tijden te gaan sportten waarop de rest van Nederland dat doet.  Met andere woorden… Als ik loop, loop ik meestal alleen. Het komt regelmatig voor dat dit pas na 22:00 uur is. Nu maakt mij dat niet uit, maar een beetje competitie gevoel maakt het wel leuker.

Vandaar dat ik via Nike+ de 5 KM TWITTERRUN heb uitgeschreven. Van 28-07 t/m 03-08 kunnen de deelnemers zo vaak mogelijk proberen de beste tijd neer te zetten voor een afstand van 5 KM. De eerste twitteraars hebben zich al aangemeld! Het is immers een public challenge.

Mocht je ook beschikken over een Nike+ apparaatje (30 eur, moet je natuurlijk wel een iPod hebben) en een twitter account (geen must, maar wel leuk en binnen een paar seconden aangemaakt) dan kan je je via de widget van Nike hieronder aanmelden voor de TWITTERRUN.

Het enige dat ik nog even uit moet doktoren is hoe je je iPod in moet stellen voor deze challenge. Of zou deze dat zelf bijhouden? Ik zie het nog wel.

Succes.
@enroc.