Inkijk.

Je ziet ze wel vaker rijden. Van die vrachtwagens waarbij het lijkt alsof je er in kan kijken. Zelf heb ik ze al met een Ford reclame gezien of met een Jumbo print.

Ik vind het leuk om te vertellen dat we laatst bij Maximum ook zo een inkijk hebben geproduceerd voor het mobiele informatie centrum (kortweg MIC) van de landmacht. Wat mij betreft een geslaagde excersitie.

De unieke Jumbo formule.

Inkijk in de Jumbo vrachtwagen.

Inkijk in het mobiele informatie centrum (MIC) van de landmacht.

Inkijk in het mobiele informatie centrum (MIC) van de landmacht.

 Wat we daar voor nodig hadden (Foto’s van de making of)?

  • De afmetingen van de vrachtwagen die bestickerd moet worden.
  • Een schets.
  • Een fotograaf.
  • Een viertonner.
  • Een handvol militairen.
  • En een goede plek.
Mocht je deze vrachtwagen ergens zien rijden, dan zou ik het leuk vinden als ik een reactie krijg op de verschijning van het geheel (Meer foto’s van het eindresultaat). Dan kan ik dat doorgeven aan het team(zowel Maximum als landmacht) dat hier hard aan gewerkt heeft.