Trots

De lezers van dit blog heb ik al eens eerder verteld dat ik het erg prettig vind als mijn werkomgeving er goed en inspirerend uitziet. Een van die onderdelen in mijn werkomgeving bij Maximum waar ik veel waarde aan hecht is de inpandige Galerie van Cappellen. Zeker als daar bijzondere dingen te zien zijn.

Vrienden van mij weten dat ik bijna altijd een camera op zak draag. Mocht ik ergens iets zien wat ik wil vastleggen, dan kan dat. Eén van mijn passies is het fotograferen van structuren / close-ups. In mijn fotoalbum heb ik daar dan ook al een paar honderd beeldjes van verzameld. In de hal bij mij thuis hangt bijvoorbeeld een lijst (30x200cm) die ik zelf heb gemaakt en voorzien van kleine beeldjes van deze structuren, gesorteerd op kleur.

 

Structurenlijst

Structurenlijst

Vanuit deze interesse viel mijn oog op een artikel in een blad over de schilder Johnny Beerens. Een mede-Zeeuw die wat mij betreft kan toveren. Ik weet dat er over smaak niet valt te twisten, maar iedereen zal het met mij eens zijn dat het op zijn minst knap is wat hij doet. Mij spreekt vooral het zee element in zijn werk aan. Bekijk vooral even zijn website!

Ik ben er reuze trots op dat Johnny na wat telefoontjes en e-mails heeft besloten te willen exposeren in Galerie van Cappellen. Mocht je in de buurt zijn dan moet je zeker komen kijken, dan zorgen wij ervoor dat je kunt zitten als je zijn werk aanschouwt.

Wil je een indruk krijgen van wat er nog meer te zien is, bekijk dan hieronder even het impressie filmpje van Expositie 4: Sporen.