Man komt onder tram.

Voor de RET hebben we bij Maximum een enige weken geleden een campagne uitgerold omdat de RET haar huidige technische medewerkers koestert en op zoek is naar nieuwe technici op mbo en hbo niveau. Een gouden bus en tram die door de stad rijden, gouden abri’s en metropalen geven tijdelijk het Rotterdamse straatbeeld kleur en laten letterlijk zien dat goeie technici goud waard zijn. Opvallende filmpjes (filmpje 1 / filmpje 2)  en een advertorial in de Metro (hoe toepasselijk) maakten er een gouden en succesvolle actie van waaraan vele Rotterdammers actief hebben meegeholpen. De opkomst op de kennismakingsdagen was bijzonder goed!

Zie ook:

Artikel op marketingfacts: Gouden actie van RET.
Artikel op arbeidsmarkt.blogo.nl: Gouden werving./a>
Foto’s op de Flickr Outdoor Recruitment Group.

Hieronder vind je enkele afbeeldingen van de campagne: