Nationale Filevrije Dag: Together free your energies.

Advertentie Capgemini ten behoeve van Nationale Filevrije Dag. 

 

Advertentie Capgemini ten behoeve van Nationale Filevrije Dag.

 

Vandaag is het Nationale Filevrijde Dag en zal een bijzonder project dat wij ontwikkeld hebben voor Capgemini het daglicht zien. In de Metro, de Spits en de Pers zal een advertentie te zien zijn die hier links staat.

In deze advertentie staan honderden foto’s van medewerkers van Capgemini die via een speciale interne actiesite hun foto hebben toegevoegd. De medewerkers van Capgemini zijn per mail uitgenodigd een foto te uploaden van zichzelf in het openbaar vervoer of op een thuiswerk plek.

Het interne (crowdsource) project is ontwikkeld omdat Capgemini de Nationale Filevrije Dag steunt en met haar medewerkers wil delen. Dit past namelijk in mobiliteitsprogramma, met als doel structureel de kwaliteit van werk en leven te verhogen en de CO2-uitstoot te verlagen.

Voor iedere  foto plant Capgemini één boom. Ik heb nu even niet scherp om hoeveel bomen het precies gaat, maar dat kunnen we voorzichtig een bos noemen.

Collega’s bedankt voor het harde werken. Capgemini bedankt voor het vertrouwen in dit bijzondere project. 

Together free your energies :-)