Recruitment Charity.

Beste blogbezoeker,

Dagelijks ben ik bezig met het ontwikkelen van campagnes en acties waarmee onze opdrachtgevers nieuwe werknemers werven. Bij een eerste contact tussen het bedrijf en de potentiële werknemer wordt er vaak als eerste gekeken naar de hoogst genoten opleiding. Hoogst genoten, want in Nederland is het heel gewoon als je meerdere opleidingen hebt afgerond.

Maar – opgeleid als wij zijn – weten we dat er nog steeds gebieden in de wereld zijn waar dit niet het geval is. Organisaties als  Viafrica en Teachers 4 Teachers brengen hier dagelijks verandering in aan. Uiteraard moeten dit soort organisaties het hebben van donaties en financiële steun uit alle hoeken om mensen in Afrika ook een kans te geven op een opleiding. Want een opleiding is, als je het mij vraagt, de sleutel naar een toekomst.www.recruitmentcharity.nl

Recruitment Charity. Wellicht heb je er al iets over gehoord of gelezen. Op 12 december wordt dit event georganiseerd, waarop mensen uit de recruitment industrie – zoals misschien jij en ik – met elkaar kunnen netwerken. Tijdens Recruitment Charity wordt er ook een veiling gehouden, waarvoor Maximum het onderstaande beeld heeft ingebracht:

Beeld van Maximum voor Recruitment Charity

Beeld van Maximum voor Recruitment Charity

Al het geld dat tijdens dit event wordt opgehaald, wordt geschonken aan de eerder genoemde doelen.

Zie ik je op 12 december in Utrecht? Dan zorg ik dat ik het beeld bij me heb.

Kijk voor meer informatie op: www.recruitmentcharity.nl