Gezocht: Search Specialist (vacature)

Omdat niet iedereen op de arbeidsmarkt zichzelf zo goed kan aanprijzen als de persoon in dit krantenknipsel (gevonden door: Gordon Lokenberg), moeten werkgevers steeds geavanceerdere technieken gebruiken om ervoor te zorgen dat potentiële nieuwe medewerkers hen weten te vinden.

De ontwikkelingen op het gebied van SEO en aanverwante technieken zorgen ervoor dat deze ook binnen de arbeidsmarktcommunicatie een steeds grotere rol gaan spelen en meer en meer aandacht vragen. Dit is de redenen dat wij bij Maximum op zoek zijn naar een Search Specialist.

Heb jij er een sport van gemaakt om elke keer weer je conversies te verbeteren en ben je ook niet tevreden met een CTR van 3%? Ben je creatief in het schrijven van extreme short copy en altijd op zoek naar een advertentie variant die het nóg beter doet? Of ken je iemand in je omgeving voor wie dit profiel als gegoten zit?

Mooi, want de search specialist die wij zoeken moet naast het ontginnen van nieuwe online kanalen ook het onderste uit de kan van adwords applicaties weten te halen.

Wil jij werken voor vooraanstaande opdrachtgevers in een inspirerende omgeving op een van de mooiste locaties in Capelle aan den IJssel? Stuur dan een e-mail naar mijn collega Mark (mark[at]maximum.nl) of neem contact op met mij via twitter http://www.twitter.com/enroc of andere kanalen op dit blog.