Rechters gezocht.

Rechters m/v

Rechters m/v

In NRC en Volkskrant van afgelopen zaterdag stond een advertentie om rechters te werven. Normaal ben ik nogal visueel ingesteld, maar een advertentie met hele goede tekst blijft toch ook altijd mooi om te zien. Well done collega’s! Wat denken jullie van bovenstaande advertentie?

De statistieken van dit weblog vertellen mij dat er vermoedelijk een gedeelte van de doelgroep van deze advertentie terecht komt op deze post. Er wordt dan gezocht in Google op ‘rechters gezocht’ of ‘rechters M/V’. Bij deze verwijs ik jullie door richting een mooie carrière.

 • Pingback: Rechters gezocht | RecTec()

 • Soms is zwartwit de beste manier om nuance over te brengen.
  Mooi!

 • Ha Maurits bedankt voor je reactie. Ik ben het met je eens!

 • Onno

  Welk bureau zou er achter zitten Corne :-?
  Maar inderdaad door zijn eenvoud een goede onderscheidende uiting.

 • Ha Onno, wat leuk dat je reageert! Ik steek het niet onder stoelen of banken dat wij deze advertentie hebben gemaakt natuurlijk. ;-)

 • Idd een erg mooie adv. mooi in balans de 4kanten zijn goed gekozen ook in de tekst die er onder staat.

 • Hallo Johan, bedankt voor je reactie. Ik heb inmiddels te horen gekregen dat deze advertentie (paar keer geplaatst) samen met wat googleAdwords samen voor 300+ sollicitatiebrieven heeft gezorgd. En de 300+ zou waarschijnlijk nog oplopen tot ~400 gezien het aantal reacties per dag. Daar zullen vast een aantal goede kandidaten tussen zitten, denk je niet?