Landmacht en RET winnen Magneten.

Gisteravond was ik bij de uitreiking van de magneten. De prijzen voor de beste personeelscommunicatie uit 2008. Ik houd niet zo van dit soort uitreikingen, maar met een aantal collega’s en klanten om me heen werd het snel gezellig. Daarnaast was het wel aardig om enkele oud bekenden te spreken. Wat de avond natuurlijk helemaal maakte was dat ik in totaal zes keer de namen van onze klanten heb gehoord in de combinatie met het woord ‘magneet’. Vijf keer werd deze uitgereikt aan de Landmacht en één keer aan de RET.

Ik feliciteer dan ook onze klanten Koninklijke Landmacht en RET, onze collega’s van Publicis en mijn collega’s met de Magneten. Dit geldt natuurlijk voor alle winnaars. Zo ook voor mijn ‘publieks’ favoriet Amerpoort met hun bijzondere campagne die terecht bekroond is.

Hier kan je zien wat er die avond getwitterd is over de uitreiking.