Te huur: Appartement in Amsterdam (Brouwersgracht).

Mijn collega Emile vertelde mij dat hij in alle drukte ook nog een nieuwe huurder moet zien te vinden voor zijn huis in Amsterdam. Nu is dit niet zo een probleem, ware het niet dat mijn collega Maximum in Shanghai runt. Het is voor hem dus iets lastiger om dat met tijdverschil en de Great Firewall of China (momenteel geblockt zijn: twitter, facebook, youtube, misschien ook wel google). Daarom heb ik heb aangeboden hem te helpen met het vinden van geïnteresseerden.


Wat is de omschrijving van het appartement?

Mooi en royaal appartement van circa 100 m² in het monumentale complex “De Driehoek”. De Driehoek is een voormalig pakhuiscomplex dat ca. tien jaar geleden is gerenoveerd tot een appartementencomplex. De woning is dan ook voorzien van alle luxe. Deze driekamer woning is voorzien van een badkamer met ligbad, twee ruime slaapkamers, moderne open keuken met inbouwapparatuur en een ruime woonkamer met grote openslaande deuren naar de gracht. Daarnaast ook nog een balkon op het zuiden met zicht op de prachtige gemeenschappelijk binnentuin.


Wat is de ligging van het appartement?


Grotere kaart weergeven

Het pand is gelegen aan de Brouwersgracht in stadsdeel centrum aan de rand van de Jordaan om de hoek van de Binnen Brouwersstraat met de beroemde Amsterdamse destilleerderij C. van Wees (sinds 1782). Om de hoek liggen de populaire winkelstraten Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat en op loopafstand het Centraal Station. Dichtbij de Lindengracht-, Lapjes- en Noordermarkt en vele gezellige cafeetjes en tal van andere horeca gelegenheden. In 2007 werd de Brouwersgracht door lezers van Het Parool uit 150 nominaties verkozen tot de mooiste straat van Amsterdam.


Wat zijn de bijzonderheden?

  • Volledig gemeubileerd en voorzien van alle gemakken zoals een afwasmachine, wasmachine en droger;
  • Voorzien van een royale berging en een extra gezamenlijke berging voor de fietsen.
  • De woning is voorzien van een lift wat natuurlijk erg ongebruikelijk is in Amsterdam.Wat bedraagt de huur?

1.850,00 euro per maand (excl.)

Hoe kan je reageren?


Stuur een mail met je reactie naar: cornewielemaker@gmail.com of plaats een opmerking onder deze post.