♩ ♬ ♪ Hey how you’re doing…

♩ ♬ ♪ hey how you’re doing…♩ ♬ ♪

Als je dit leest kan het goed zijn dat je via een RSS-feed of met Google op dit bericht bent uitgekomen, maar het is nog waarschijnlijker dat ik of mijn collega’s je hier naar door hebben verwezen. Het is niet de meest persoonlijke manier van contact, maar je moet begrijpen dat ik momenteel nogal een flinke todo lijst heb. Daarom heb ik mijn reactietijd veranderd. Voor klanten blijf ik 100% bereikbaar want die zijn niet voor niets klant natuurlijk. Maar als je geen klant-relatie bent en je wilt toch contact met mij opnemen – om ongetwijfeld hele goede redenen – dan zal je even geduld moeten hebben.

Van uitstel komt afstel?

Nee, alle e-mails en reacties die ik direct of indirect ontvang, worden keurig bijgehouden en vroeg of laat volgt er echt een reactie. Voor nu eindigt het even hier, maar vertrouw me als ik zeg dat het goed komt.

Corné.