Hoe goed ken jij je vrienden?

Hyves actiepagina: Welke Hyver is het?http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2009/11/welke-Hyver-is-het-actiepagina.jpg 1011w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />Sinds maandag staat een actie live op Hyves die we bij Maximum hebben ontwikkeld. Ik vermeld bewust niet de opdrachtgever, want als je het spel nog niet gespeeld hebt, vind ik dat je de clou zelf moet ontdekken.

De actie ‘Welke Hyver is het?‘ is te vinden op de volgende actiepagina: www.hyves.nl/actie/welkehyverishet

Als je het spel gespeeld hebt, kan je natuurlijk via een mail-a-friend functionaliteit je vrienden uitnodigen mee te spelen. Als je de gadget op je profiel zet, zie je zelfs wie van je vrienden de beste speler is. Helaas duurde het bij mij niet lang voordat ik met mijn 8 seconden naar de vijfde plaats werd verstoten ;(

Hyves gadget: Welke Hyver is het?http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2009/11/welke-Hyver-is-het-gadget.jpg 383w” sizes=”(max-width: 236px) 100vw, 236px” />Ik vind het indrukwekkend dat deze actiepagina sinds gistermorgen tot nu (21:40 03-11-2009) door 4575 unieke Hyvers in totaal 6694keer is gespeeld.

Wederom hulde voor mijn collega’s die het hebben bedacht, ontworpen, gepresenteerd en geprogrammeerd. Ik vind het vooral fascinerend om bij de programmering te zien hoe er onder de kap wordt gegoocheld met API’s, array’s en tokens om @random 12 goedgevulde profielen van jou vrienden te koppelen, combineren en tonen.

Meedoen?

 • Nieke van Broekhoven

  He Corné!

  Wat hebben jullie weer een gaaf iets bedacht! Echt super leuk! Ik ga het aan iedereen doorsturen. En ook super dat al zo veel mensen het hebben gespeeld etc.

  Petje af wederom voor alle Maximalen die hier achter zitten!

  Groet,
  Nieke

 • Ha Nieke dank je wel voor je leuke reactie! Ik geef het door.

 • Pingback: uberVU - social comments()

 • Ik vind het indrukwekkend om te zien dat het spel in één week tijd is gespeeld door 33.000 unieke spelers die in totaal het spel 49.551 keer gespeeld hebben. Te zijner tijd volgt een complete update van de cijfers.

 • tuitje

  leuk spelletje…togevoegd op mijn hyve…eindelijk wat leuke actie [naast stomme voetbaldingen ;-) ] op hyves, werd tijd!

 • gelukkig maar dat ik mijn hyves-vrienden heb uitgenodigd corné, anders hadden de statistieken natuurlijk wel anders uitgepakt.

 • Zeer goede ‘best practise’ voor een uitdagende gadget op Hyves. Competitief en het irriteert je gewoon als je je eigen ‘vrienden’ niet goed kent op je eigen profiel.
  Koppeling met eindboodschap had van mij nog iets sterker gemogen.
  Maar al met al chapeau !!

 • Leuk op te lezen @tuitje! Wat is jouw beste tijd? Ik ben voorbijgeraasd door mijn vrienden met 7 seconden!

 • tuitje

  7 seconden…. tjeeee ik 35, moet ik zeker hele dag oefenen? haha

 • @joeridezeeuw waar zouden wij überhaupt zijn zonder jou?
  @tuitje nog even battlen dan!
  @roosvanvugt, dat ben ik met je eens, maar de boodschap is zo confronterend dat we deze gaandeweg iets milder hebben geformuleerd.

 • Gisteren heb ik de tussenstand na twee weken actiepagina opgezocht. De cijfers zijn behoorlijk indrukwekkend:

  Aantal unieke spelers: 80.000
  Aantal gameplays totaal: 183.216
  Aantal geïnstalleerde gadgets: 14.645
  Aantal keer doorgestuurd: 8.168
  Doorgestuurd naar totaal aantal mensen: 388.550
  Aantal bezoekers op de site naar aanleiding van campagne: 6.803