Hoe goed ken jij je vrienden?

Hyves actiepagina: Welke Hyver is het?http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2009/11/welke-Hyver-is-het-actiepagina.jpg 1011w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />Sinds maandag staat een actie live op Hyves die we bij Maximum hebben ontwikkeld. Ik vermeld bewust niet de opdrachtgever, want als je het spel nog niet gespeeld hebt, vind ik dat je de clou zelf moet ontdekken.

De actie ‘Welke Hyver is het?‘ is te vinden op de volgende actiepagina: www.hyves.nl/actie/welkehyverishet

Als je het spel gespeeld hebt, kan je natuurlijk via een mail-a-friend functionaliteit je vrienden uitnodigen mee te spelen. Als je de gadget op je profiel zet, zie je zelfs wie van je vrienden de beste speler is. Helaas duurde het bij mij niet lang voordat ik met mijn 8 seconden naar de vijfde plaats werd verstoten ;(

Hyves gadget: Welke Hyver is het?http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2009/11/welke-Hyver-is-het-gadget.jpg 383w” sizes=”(max-width: 236px) 100vw, 236px” />Ik vind het indrukwekkend dat deze actiepagina sinds gistermorgen tot nu (21:40 03-11-2009) door 4575 unieke Hyvers in totaal 6694keer is gespeeld.

Wederom hulde voor mijn collega’s die het hebben bedacht, ontworpen, gepresenteerd en geprogrammeerd. Ik vind het vooral fascinerend om bij de programmering te zien hoe er onder de kap wordt gegoocheld met API’s, array’s en tokens om @random 12 goedgevulde profielen van jou vrienden te koppelen, combineren en tonen.

Meedoen?