Triple dikke friday track: Leave this world behind! #TDFT #SFW

Luxepaarden werkpaarden van Nederland… voor mij is de week weer voorbij gevlogen, waarschijnlijk voor jullie ook. Ik hoop dat jullie niet te veel last hebben gehad van de sneeuwval die ons land omtoverde in een eye-candy van formaat. Bij deze de nieuwe triple dikke friday track (#TDFT), zet hem op repeat en voor je het weet ligt de wereld van haperende printers, dampende files en slechte automatenkoffie ver achter je, kortom leave this world behind!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Draai hem zo het weekend in, en denk niet alleen aan jezelf maar ook aan je collega’s. Oftewel: VOLUME VOL OPEN!

Tip: more bass is more fun!