Triple dikke friday track: Du bist der Jackpot meines Lebens. #TDFT

Via deze weg wens ik jou als lezer een mooi kerstfeest toe. Grappig dat deze Triple Dikke Friday Track precies op eerste kerstdag valt. Een dag die velen doorbrengen met vrienden en familie. Natuurlijk ook een dag waarop velen de geboorte van Jezus vieren. Kortom een dag waarbij je gedachten uitgaan naar diegenen waar je veel om geeft. Maar vaak ook een dag van binnenzitten, rust en veel ‘I repeat’ veeeeeeel eten. Om dat even te doorbreken bij deze de Triple Dikke Friday Track: Jackpot.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Draai hem zo het weekend in, en denk vooral niet aan jezelf maar aan iedereen waar je om geeft, zet hem VOL OPEN, dans dat eten en drinken er af en zing uit volle borst: ‘Du bist der Jackpot meines lebens!

Tip: more bass is mooooore fun!