Tripple dikke friday track: speel mee in de clip!

Lieve muziekfreaks… na een Duitse en Portugese #TDFT werd het hoog tijd voor wat vaderlandsliefde en presenteer ik vandaag dus dikkemik van eigen bodem. Rijkelijk laat want het uur waarop jullie kantoorkrijgers transformeren in weekendwezens van de schoonste soort ligt inmiddels al achter ons. Without further ado geef ik jullie dus de nieuwe single van het duo C-Mon & Kypski: More is less.

Ik verwijs even naar de clip op Youtube want kon hem zo snel nog niet als download vinden. En als je nou denkt: wat een suffe clip! dan komt dat goed uit!! De heren hebben namelijk een speciale site gemaakt waarbij je frames kunt nadoen, en zo je eigen plek in de clip kunt veroveren. Check it out op oneframeoffame.com.

Draai de muziek dus zo het weekend in (en remember: denk niet alleen aan jezelf maar ook aan je buren, oftewel: VOLUME VOL OPEN!) en verkrijg je eigen 0,015 minute of fame!