Van Cappellenhuis. Een bijzondere locatie.

In de vaart der volkeren mis je wel eens wat. Ik in ieder geval wel. Zo ook dat er voor het ‘Van Cappellenhuis‘ een sfeervolle brochure is ontwikkeld die laat zien hoe bijzonder en multifunctioneel het Van Cappellenhuis is. Naast dat ik er graag in werk, biedt het nog een aantal interessante mogelijkheden.

De Van Cappellenzaal is te gebruiken als trouwlocatie (al 70x geboekt voor 2010, waarvan 2x door collega’s ;-), voor seminars en bijeenkomsten.

De regentenkamer is te boeken voor een vergadering in oude stijl (1897).

De Galerie van Cappellen kan gebruikt worden voor een diner of bespreking of hoe je het dan ook in wilt vullen, waarbij je wordt omgeven door kunst.

Als je op onderstaande afbeelding klikt, download je de brochure als pdf.

Van Cappellenhuis - een bijzondere locatiehttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/01/van-cappellenhuis-1024×398.jpg 1024w, http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/01/van-cappellenhuis.jpg 1111w” sizes=”(max-width: 500px) 100vw, 500px” />

  • Inez

    Al veel mensen hebben ervaren dat het Van Cappellenhuis een bijzondere locatie is! In 2009 zijn er 70 huwelijken geweest, waarvan 2 collega’s die in het huwelijksbootje zijn gestapt.
    Maar ook hebben er 26 vergaderingen en/of presentaties plaats gevonden en minstens 35 culturele activiteiten zoals concerten en theatervoorstellingen!
    En dat allemaal dankzij een super enthousiaste club vrijwilligers (en een klein beetje hulp van Maximum). Wil je ook iets organiseren in het Van Cappellenhuis? Bel 010-2842026 of ga naar http://www.vancappellenhuis.nl

  • En er komt nog een bruiloft van een collega toch? ;-)