Triple dikke friday track: King of my… #TDFT

Daar ben ik weer met de Triple Dikke Friday Track van deze week. Iets minder vernieuwend dan jullie misschien gewend zijn, maar daardoor niet minder plezant.¬†Mijn collega noemde het zelfs ‘walking down memory lane’. Ik wil deze #TDFT graag opdragen aan Willem Alexander, omdat de plaat wel eens gedraaid zou kunnen worden als Beatrix de spreekwoordelijke pijp aan Maarten geeft en WimLex (voorzien van een cape met pantermotiefje) de ring in stapt.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Draai hem zo het weekend in, en denk vooral niet aan jezelf, omarm je collega’s en zing zo hard mogelijk mee.

Tip: more bass is more fun!