Triple dikke friday track: King of my… #TDFT

Daar ben ik weer met de Triple Dikke Friday Track van deze week. Iets minder vernieuwend dan jullie misschien gewend zijn, maar daardoor niet minder plezant. Mijn collega noemde het zelfs ‘walking down memory lane’. Ik wil deze #TDFT graag opdragen aan Willem Alexander, omdat de plaat wel eens gedraaid zou kunnen worden als Beatrix de spreekwoordelijke pijp aan Maarten geeft en WimLex (voorzien van een cape met pantermotiefje) de ring in stapt.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Draai hem zo het weekend in, en denk vooral niet aan jezelf, omarm je collega’s en zing zo hard mogelijk mee.

Tip: more bass is more fun!

 • Pingback: uberVU - social comments()

 • Hey gozert,

  Lekkere ouwe school inderdaad maar niet minder lekker daardoor. Die nieuwe van C-Mon en Kypski van een paar weken terug was trouwens ook “errug” lekker. Dankzij die bubs C-mon en Kypskies die ik laatst van je heb gehad ben ik helemaal fan van ze. “Make my day” tijdens een “jogje” over “de boule” is toch wel “errug” lekker (inmiddels ga je je waarschijnlijk al afvragen of ik nog “errug” lang door ga met die irritante “aanhalingtekenens”, eh ja! ik kom er gewoon niet van af)
  En mag ik misschien The Black Eyed Pies tippen voor volgende week (ook van jou gehad) met Pump it harder ( E.N.D. Deluxe edition cd 2)

 • Pingback: Tweets that mention Triple dikke friday track: King of my… #TDFT -- Topsy.com()

 • He Reneetje, zoals ik gisteren al zei aan de telefoon, zijn we bij de #TDFT altijd op zoek naar een bijzondere mix / uitvoering van een nummer. Maar daar moet jij – als ex DJ van Café de Dop – toch ook wel ideeën over hebben toch?

 • Rooie R

  Hey Cornelis,

  Wij (ex) Dop DJ’s staan natuurljk niet voor niets zo hoog aangeschreven wat betreft onze uitmuntende muziek smaak. Het vereist natuurlijk een zeer verfijnd gehoor om te kunnen horen dat teksten zoals “heeeey hoooooow” een diepere betekenins hebben. Ik vond het als kenner dan ook mijn morele plicht om deze muziek ook voor de gewone man bereikbaar te maken.

  Als je dit leest tijdens je vakantie: fijne vakantie!