Triple dikke friday track: Holiday #TDFT

Jaaaaaaaa, vandaag extra vroeg voor jullie harde werkers de nieuwe Triple Dikke Friday Track. Ik ben vandaag lekker vrij en ga hem draaien terwijl ik mijn tas inpak voor… je raadt het al…Holiday. Een week snowboarden in Val Thorens! In het begin lijkt de track niet op gang te komen, net als het begin – in mijn geval – van deze werkweek, maar vervolgens laat Achteroverliggende Luuk ‘m flink de pan uit swingen.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Draai hem zo het weekend in, zet hem volle bak open en ga op een few-minute-mental-holiday. Goede reis ;-)

Tip: more bass is more fun, but this track is also tweeters delight!