Deloitte iPhone App: Our jobs, in your pocket (ook op 3200m).

Gefeliciteerd Deloitte vanaf vakantie! from Corné Wielemaker on Vimeo.

De afgelopen tijd heb ik samen met mijn collega’s hard gewerkt aan de mobiele versie van www.werkenbijdeloitte.nl (m.werkenbijdeloitte.nl) en aan de iPhone App ‘Deloitte Jobs‘.  Via deze post wil ik allereerst mijn collega’s bedanken voor het mooie werk. Maar ook andere partijen als ‘Shake your job’, ‘Hireserve’ en ‘Netwerven’. Maar het allerbelangrijkste is om Deloitte te bedanken voor deze mooie opdracht. Het getuigd van veel lef en visie om deze twee items voor het mooiste van big 4 kantoor te ontwikkelen. Zowel de mobiele site als de iPhone app zijn een primeur in Nederland! Vanaf deze plaats wens ik Deloitte veel succes met deze twee nieuwe instrumenten en daarmee bij het vinden van prachtige nieuwe medewerkers.

—persbericht—

Deloitte introduceert iPhone App en mobiele recruitmentsite

Deloitte maakt het met de lancering van een iPhone App en een mobiele recruitmentsite mogelijk om altijd en overal op de hoogte te blijven van nieuwe carrière mogelijkheden en direct te reageren op vacatures.

Met de de eigen iPhone App ‘Deloitte Jobs’ kunnen bezitters van een iPhone, iPod of iPad overal en altijd de nieuwste vacatures ontvangen en direct solliciteren. Thuis op de bank of onderweg: met een druk op de knop versturen geïnteresseerde kandidaten hun CV vanaf het mobiele apparaat.
De mobiele website maakt het voor voor bezitters van alle mobiele telefoons mogelijk om overal op de hoogte te blijven en te solliciteren.

Diverse statistieken laten al een sterke groei zien en de verwachting is dat in 2014 bijna de helft van de internetgebruikers internet via een mobiel apparaat zal gebruiken (Bron: Forrester Research, augustus 2009).Deloitte speelt met deze mobiele oplossingen in op de toekomst en zorgt voor een goede ervaring bij de huidige gebruikers van mobiel internet.

Ewout Bolhuis, Leader Recruitment & Deployment bij Deloitte: “Geïnteresseerden in ons bedrijf kunnen nu overal en altijd op de hoogte blijven van carrière mogelijkheden en makkelijk en snel contact opnemen. Vanuit Deloitte willen we voor iedereen makkelijk en snel bereikbaar zijn. Met deze mobiele oplossingen dragen we daar sterk aan bij en zijn we goed voorbereid op de toekomst waarin mobiel internet een steeds belangrijkere rol zal spelen.”

Op de website http://www.werkenbijdeloitte.nl/mobiel wordt meer informatie gegeven en kunnen geïnteresseerden de iPhone App en mobiele website direct uitproberen.

—einde persbericht—