Triple dikke friday track: We are your friends! #TDFT

Hohohohoooooo, vooral op Twitter wordt ik iedere vrijdag gevraagd wanneer de Triple Dikke Friday Track live staat. Nou en daar is hij dan voor deze vrijdag én voor vorige vrijdag. Vorige vrijdag zoefde ik nog over de Franse tolwegen en toen heeft Lennart Sloof (Deloitte) de harde werkers door de vrijdagmiddag heen geholpen met een #TDFT via twitter, de MGMT Soulwax remix van Kids. Nog bedankt Lennart!

Ik heb voor deze vrijdag gekozen voor een ouder nummer dat ik op de laatste dag van een top wintersportvakantie in Val Thorens, met de zon op het gezicht op 2000+ meter hoogte bij een live DJ gig (impressie) optreden heb gehoord: We are your friends! Dat ik bij deze opdraag aan mijn vrienden en de geweldige vakantie.

Deze vrijdag:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Vorige vrijdag:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Geniet van deze dubbele Triple Dikke Friday Track, draai ze zo het weekend in, zet hem volle bak open en bedenk…

Kids…we are your friends!

Tip: more bass is more fun!