Triple Dikke Friday Track: So many times #TDFT

Hela hola, daar ben ik weer met een kersverse #TDFT. Het voelt misschien wat minder lekker om vandaag aan het werk te zijn. Dus prijs je gelukkig als je toevallig vrij bent, want het weer is top. Na zo’n strenge winter voorzien van veel sneeuw en bijbehorend fileleed heeft iedereen zin om dit weekend zichzelf de beste plek op een terras toe te eigenen. Voor de werkenden onder ons moeten er echter nog een paar dingen afgerond worden voordat dit zonnige weekend aangebroken kan worden.

Zo vaak hebben we uitgekeken naar  dit weer, vandaar dat de #TDFT van vandaag is: So many times.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Geniet van deze Triple Dikke Friday Track, draai hem zo het weekend in en veel plezier op het terras!

Wat is #TDFT?