Triple Dikke Friday Track: It’s automatic #TDFT

Welkom welkom, daar is tie weer de Triple Dikke Friday Track van deze week. Een speciaal welkom voor de eerste bezoekers via mijn #TDFT RSS feed/podcast. Bij mij was het m’n weekje weer wel. Veel te doen, veel te vertellen, veel te bekijken,  veel te beleven en iets te weinig tijd. Maar er gloort hoop aan de horizon, HET IS BIJNA WEEKEND ;-)

Ik hoop dat de laatste uren van deze week ongemerkt aan je voorbij gaan en swingend op de automatische piloot het weekend binnen sjeest. Speciale muzikale power wens ik die mensen die vanavond een nachtdienst (He @zoeab & @MartyMarn & @roosvanvugt!) moeten draaien. De #TDFT van deze week: It’s Automatic!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Geniet van deze Triple Dikke Friday Track, draai hem zo het weekend in en veel plezier!

Wat is #TDFT?
De mensen die de #TDFT een warm hart toedragen op Twitter (retweeten) vind je in deze #TDFT lijst.