Maximum.nl vernieuwd.

He he, eindelijk is het dan zover, de website van Maximum [KLIK HIER] is vernieuwd. Veel mensen die dit bericht lezen, weten waar die ‘he he’ vandaan komt. Al geruime tijd zijn wij qua site op ‘blote voeten’. Vaak gaat onze aandacht naar onze klanten en daarom duurde ons huiswerk wat langer, maar nu is het zover. En we hebben zin om weer flinke stappen te gaan maken. En dat moeten we ook. Want de kracht van de vernieuwde site zit hem volgens ons in het idee (chronologische footprint van Maximum) en de flexibiliteit (creatief en technisch), maar we zullen er de komende tijd nog flink aan door ontwikkelen. Zowel aan de techniek als aan de inhoud. De komende tijd, komen er meer mooie cases, meer beeldmateriaal, meer koppelingen, meer voorbeelden en … Dus wees gerust als je als klant jouw case momenteel nog niet ziet staan.

Mocht je er wat van vinden, schroom je dan niet om hieronder een reactie achter te laten.

Cheers.