Ik kap met werken!

http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/04/KL-448-01-Blogpicture_450px-300×140.jpg 300w” sizes=”(max-width: 450px) 100vw, 450px” />

Tenminste, als het gaat om het werk voor de landmacht. En weliswaar maar tijdelijk, maar toch. Want vanaf vandaag stap ik als één van de reclamemakers van mijn stoel en mag jij de reclames van de landmacht bedenken. Via een speciale actiesite www.gahetmaken.nl kan je video’s of posters uploaden en daarmee meedingen naar een onvergetelijke VIP-dag. En believe me, zo een VIP-dag is écht onvergetelijk. ;-)
Het uploaden wordt gefaciliteerd door MobyPicture. Dit is een platform waarmee je gemakkelijk foto’s en video’s kunt doorsturen naar je sociale netwerken.

Als je nog geen MobyPicture account hebt, maar wel Hyves of Facebook of Twitter of een combinatie, dan raad ik je aan een account aan te maken op MobyPicture. Want als je vanaf nu #geschikt of #ongeschikt in de titel van je foto zet, dan wordt het echte GESCHIKT / ONGESCHIKT logo van de landmacht automatisch in je foto gezet en doorgestuurd naar je netwerken (die moet je dan wel eerst aan Moby koppelen natuurlijk)! Hilarisch als je een avond op stap bent met je vrienden en direct iemand kan [X] ONGESCHIKTEN :-) Zorgt geheid voor dikke pret the day after!

Voor de MobyPicture gebruikers onder ons: stuur eens een foto naar je MobyPicture-account en voorzie je titel van de tag #geschikt of #ongeschikt. En zie hoe het GESCHIKT of ONGESCHIKT beeldmerk automatisch in je foto wordt geplaatst en hoe het vervolgens wordt doorgeplaatst op je Hyves of Facebook!

Heel veel succes en plezier gewenst, ik ben benieuwd of ik straks nog een baan heb…