Triple Dikke Friday Track: 中国乐器 #TDFT

Zoals vermoedelijk vele lezers weten, verblijf ik momenteel in Shanghai. Nu heb ik op mijn blog en op twitter natuurlijk best een paar keer laten weten dat ik wat last had van een straalbeen. Maaaaaaaaaaaaar, er zit ook een heel groot voordeel aan dit tijdverschil *grijns*. Om een lang verhaal kort te maken. Het is vandaag bij mij 6 uur eerder weekend dan in Nederland!!

Anywayz, om jullie toch een hart onder de riem te steken tijdens deze laatste werkdag van de week, hier de Triple Dikke Friday Track vanuit Shanghai: 中国乐器 van de Shanghainese DJ Jasmine.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Ik wens jullie vanuit het oosten nog een aantal plezierige werkuren en hoop voor jullie dat het weer beter is dan dat ze afgeven voor dit weekend in Nederland.

Tip: tweetersdelight!

  • Daan

    Hi liefjes,
    blogs, tweets, twitter, etc is natuurlijk lastig voor dit oude lijk, maar dankzij Jantien kan ik het toch een beetje volgen! Wat een avontuur! Het ziet er aan de ene kant uit als een compleet andere wereld, aan de andere kant soms ook wel wat westers. Ben erg benieuwd naar jullie live verhalen! Geniet van de bijzondere reis en tot snel!! Dikke kus van daan en Lex

  • He andere liefjes, fijn dat @tante10 je helpt bij het vinden van de informatie. In principe kan je via mijn blog alle informatie (tekst, foto’s/film op Mobypicture en foto’s op mijn fotoalbum) terug vinden. Ik zorg dat het via de posts op deze plekken te vinden is. Wat jij omschrijft is precies wat wij ervaren. Soms voelt het hier heel erg westers en soms ook helemaal niet. Als we terug zijn zullen we het nog eens uitgebreid toelichten. Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten. Dikke kus terug van deze kant van de wereld. Tot snel.