Triple Dikke Friday Track: 中国乐器 #TDFT

Zoals vermoedelijk vele lezers weten, verblijf ik momenteel in Shanghai. Nu heb ik op mijn blog en op twitter natuurlijk best een paar keer laten weten dat ik wat last had van een straalbeen. Maaaaaaaaaaaaar, er zit ook een heel groot voordeel aan dit tijdverschil *grijns*. Om een lang verhaal kort te maken. Het is vandaag bij mij 6 uur eerder weekend dan in Nederland!!

Anywayz, om jullie toch een hart onder de riem te steken tijdens deze laatste werkdag van de week, hier de Triple Dikke Friday Track vanuit Shanghai: 中国乐器 van de Shanghainese DJ Jasmine.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Ik wens jullie vanuit het oosten nog een aantal plezierige werkuren en hoop voor jullie dat het weer beter is dan dat ze afgeven voor dit weekend in Nederland.

Tip: tweetersdelight!