Landmacht GESCHIKT bevonden tijdens Magneetuitreiking

Gisteren was ik naar de prijsuitreiking van de Magneten, het jaarlijkse festival van de SJP. Deze keer was de uitreiking van de Magneten georganiseerd in een veel mooiere locatie dan vorig jaar. Wat ik wel jammer vond, was dat de zaal zo groot was, dat je continu het gevoel had dat de andere helft van de bezoekers nog moest komen. Maar goed, je kunt niet alles hebben.
Waar we wél bijna alles van hadden, was het aantal uitgereikte Magneten: 5 van de 12 waren voor de Landmacht. GESCHIKT!
Zelf stel ik me wel altijd de vraag wat ik nou voor waarde hecht aan een Magneet. Maar goed, ik ben een nuchtere Zeeuw. Maar al met al denk ik dat het toch goed is dat dit fenomeen bestaat. Voor creatieven is het toch een stimulans. Je ziet het om je heen gebeuren. Vaak is iedereen een beetje cool, maar als ze een Magneet winnen zijn ze heel blij.

Kijk in de film carrousel hieronder voor enkele snapshots van een trotse Paul Klaessen (Landmacht) en Michiel (Publicis/Maximum) die het podium opklimmen.