Tripple Dikke Friday Track: Fill you up #TDFT

Oooohhh issie weer! Issie issie issie weer!!! zou de Exteronaldus met Brabantse tongval rappen. Ik ben gezond (nu ja…) en wel weer teruggekeerd uit China en inmiddels weer vol aan de bak in Capelle, Zeeland en de rest van ons kikkerlandje.

Aangezien ze in China op veel gebieden maar helaas niet op muzikaal gebied voorlopen, is het de hoogste tijd voor een echte, onvervalste, ouderwetsche (herinneren jullie je deze nog nog nog…) Tripple Dikke Friday Track. Eentje die zo lekker is dat een weekend eigenlijk niet lang genoeg is om muzikaal mee  te vullen. Komt dat even mooi uit!

Vandaar de #TDFT van deze week: Fill you up van Sidney Samson feat. Sicerow.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Ps uit eigen onderzoek blijkt dat de track lekkerder wordt naarmate je ‘m harder en met meer bas erin draait. Ontdek het zelf!