Tripple Dikke Friday Track: Alejandro #TDFT

Het is weer vrijdag, en dus TDFT-dag. Adel verplicht. Maar op sommige vrijdagen roept de plicht om te werken minstens zo hard, en is het lastig om tijd te vinden om al die Tripple Dikke kandidaten te luisteren en de uiteindelijke uitverkoren plaat hier online te zetten.

Neem vandaag. Terwijl jullie dit lezen lig ik waarschijnlijk plat op mijn buik op de stormbaan, of zit ik te zweten in de kleine kuip van een Leopard 2 A6. Samen met een aantal collega’s ben ik namelijk uitgenodigd voor een speciale netwerkdag van de Koninklijke Landmacht, en krijgen we een voorproefje van de Landmachtdagen 2010 die dit weekend plaatsvinden in Havelte. Echt een aanrader om naartoe te gaan trouwens; ik garandeer je dat jong en oud zich hier goed kunnen vermaken en ook nog een hoop kunnen opsteken (geen open vuur aub).

In plaats van een plicht is het dan ook meer een voorrecht om hier te mogen zijn. Maar jullie willen natuurlijk ook gewoon knallend het weekend in. Daarom ben ik gisteravond al begonnen met het selectieproces (ik heb nog met een schuin oog naar het songfestival gekeken, maar zag daar weinig potentie tussen). En ben uitgekomen op een remix van wat volgens mijn collega’s wel eens dé zomerhit van dit jaar kan worden: Alejandro van wie anders dan Lady Gaga, in de remix van ouwe Dave.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Draai hem vol het weekend in, en schaam je niet als je jezelf betrapt terwijl je op kantoor luidkeels ‘Alehanndrrrrroooooooo!!!!!’ aanheft.