Tripple Dikke Friday Track: Harder Better Faster Stronger #TDFT

Lag ik vorige week nog met mijn buik in de modder, vandaag heb ik heerlijk in de Maximumtuin nieuwe concepten bedacht. ’t Kan verkeren, zei Bredero al (heb ik me laten vertellen). Maar hoewel een vrijdagmiddag in de lentezon klinkt als de ultieme vorm van ontspanning, is niets minder waar. Elk nieuw idee wil ik namelijk het liefst harder, beter, sneller of sterker maken dan hetgeen we al gemaakt hebben bij Maximum.

We zaten zo lekker in de flow, dat er bijna geen tijd meer was voor een nieuwe #TDFT. ‘Our work is never over’ als het om creatie gaat. Gelukkig zijn er altijd nog een paar klassiekers die nooit gaan vervelen, en die perfect passen bij een dag als vandaag. De Tripple Dikke Friday Track van 4 juni is dus geworden:¬†Harder Better Faster Stronger van de legendarische maestro’s van Daft Punk.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Behalve deze vol het weekend in draaien, kun je je ook laten inspireren door bijbehorende dancemoves of jam lekker mee met het instrumentenpaneel hieronder (1x op klikken en het werkt! Ook via toetsenbord dus.).

ps. Ik krijg regelmatig verzoekjes, maar het lukt me iedere keer niet om die bij te houden. Ik beloof dat ik deze binnenkort op een aparte pagina zal publiceren.

Het eventuele resultaat zie ik graag hier op mijn blog verschijnen!!!