Triple Dikke Friday Track: Helter Skelter #TDFT

WOOHA, dit is jullie #TDFT DJ vanuit het zonnige Kroatië.  Deze  Triple Dikke Friday Track wordt extra vroeg vertuurd omdat ik  vanmiddag heel erg nodig aan het strand moet liggen. Maar zoals jullie weten draag ik deze #TDFT altijd op aan mensen die het hard nodig hebben, voor wie de vrijdag 40 uren lijkt te hebben. Voor wie de vrijdag misschien niet de laatste werkdag van deze week is. Want ik weet dat er bij Maximum een aantal collega’s nog hard zitten te zwoegen op een heel bijzonder project dat rap het levenslicht zal zien. Ik wens jullie en alle anderen vanuit deze luxe positie nog even succes met de laatste grote loodjes! Fijn weekend allemaal.

De #TDFT van deze week: Helter Skelter van de ‘Vorm Schuivers’.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Deze #TDFT werkt het best op groot geluid, alias WOOFAHLICIOUS!

Wat is de #TDFT?