KEEP DE FOCUS!

KEEP DE FOCUSDe afgelopen weken, zo niet maanden hebben we bij Maximum hard gewerkt aan een bijzonder (complex) project. Een multiplayer game voor de landmacht genaamd ‘KEEP DE FOCUS‘. ¬†Voor militairen is het hebben van 100% focus een belangrijke vaardigheid. Om te kijken of jongeren deze vaardigheid hebben, is deze game ontwikkeld. In deze game – die zijdelings inhaakt op het WK – moet je proberen zo goed mogelijke te focussen op wat je tegenstander doet. Hoe beter je focust en hoe eerder je inschat waar de bal van de tegenspeler terecht komt, hoe eerder je je muis ingedrukt kan houden en des te harder je kunt terugschieten (POEIERRRRRRR)!

Af en toe blaas je je tegenstander – die je meestal niet kent – voor je gevoel dwars door de goal heen. Het kan overigens ook prettig voelen als je dit met een collega doet. Je kunt namelijk ook een bekenden uitnodigen om tegen te spelen. Helaas is het wat minder fijn als de rollen omgedraaid zijn zoals in het filmpje hieronder, waarin ik wordt ingemaakt door collega Jeroen.

Helemaal als je verliest en dat dat dan nog eens lekker wordt doorgepost op Hyves, Facebook of Twitter.

Gaarne reacties!

KEEP DE FOCUS!

Zie ook:

http://www.maximum.nl/i/5744/Geschiktongeschikt-30.html