Triple Dikke Friday Track: Everybody Everybody #TDFT

Hallo of moet ik zeggen Aloha? Wat is het vandaag gruwelijk lekker weer en als we de Timofeven mogen geloven worden we ook het komende weekend getrakteerd op een flink pak UV-stralen. HIP TIP: inwendig en uitwendig blijven smeren!

Maar goed…waar was ik, het is nog niet zo ver, want de vrijdag is nog niet om. We hebben nog een paar plakkerige uren en dito todo’s voor de boeg. Maar voor daarna wens ik iedereen, let wel IE-DE-REEN alvast een goed weekend met de #TDFT van deze week: Everybody Everybody!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Deze #TDFT werkt het best in de buurt van warme BBQ’s en koude cocktails/biertjes!

Zit je zaterdag of zondagmorgen lekker bij te komen en heb je zin in een sappige zomertrack, kijk dan eens naar de tip van Lennart: bt- Love on Haight Street feat. Rascoe and Fifty Grand Proost Lennart! *TING*

Wat is de #TDFT?