Triple Dikke Friday Track: Everybody Everybody #TDFT

Hallo of moet ik zeggen Aloha? Wat is het vandaag gruwelijk lekker weer en als we de Timofeven mogen geloven worden we ook het komende weekend getrakteerd op een flink pak UV-stralen. HIP TIP: inwendig en uitwendig blijven smeren!

Maar goed…waar was ik, het is nog niet zo ver, want de vrijdag is nog niet om. We hebben nog een paar plakkerige uren en dito todo’s voor de boeg. Maar voor daarna wens ik iedereen, let wel IE-DE-REEN alvast een goed weekend met de #TDFT van deze week: Everybody Everybody!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Deze #TDFT werkt het best in de buurt van warme BBQ’s en koude cocktails/biertjes!

Zit je zaterdag of zondagmorgen lekker bij te komen en heb je zin in een sappige zomertrack, kijk dan eens naar de tip van Lennart: bt- Love on Haight Street feat. Rascoe and Fifty Grand Proost Lennart! *TING*

Wat is de #TDFT?

 • @marquer

  Vette #TDFT weer!

  Check deze ook even voor de ultieme kickback-zomervibe:

  http://www.youtube.com/watch?v=fIcJzmdNQfw

 • Ha @marquer heerlijk easy-peasy is tie, thanks! Ik zet je er bij op de #TDFT list.

 • Bedankt voor TDFT!! Volgende x deze?!?: http://bit.ly/bNOKza

  Fijn weekend allemaal!

 • Ik zal hem eervol vernoemen, het nummer is al iets te mainstream zei de Jury. Maar neemt niet weg dat het een te gek nummer is. Volgende keer zet ik hem er bij als tip ok?

 • Lennart

  Tof dat je die van mij er ook op hebt gezet!
  Mooi weekend, maar dat zal wel lukken. Zeker morgen :-) Jammer dat ik al een andere toezegging heb gedaan…
  Cheers!

 • Pingback: Tweets that mention Triple Dikke Friday Track: Everybody Everybody #TDFT -- Topsy.com()

 • @lennart, graag gedaan. Ik kom nog een keer bij je thuis kijken naar je muziek collectie, want het mag dan wel geen regulier #TDFT materiaal zijn, ik hoorde ook daar wat dikke platen voorbij komen. Geniet van je weekend!