Genoeg mensen KEEPEN DE FOCUS!

Met de game KEEP DE FOCUS hebben we een ‘gok’ genomen over het feit of er wel voldoende spelers aan mee zouden doen. Onze berekeningen vertelden ons dat het wel moest lukken, maar zeker weten doe je het nooit. Gelukkig is het druk genoeg op de server want het is immers een multiplayer game waar je een tegenstander voor nodig hebt. Ik vind het echt ongelofelijk om te concluderen dat we afgelopen weken (op de begin dagen na) zowel in de morgen als in de middag als in de avond continue meer dan 20 spelers online hebben. Zie voor een indruk het overzicht van onze gameserver (37 spelers) hieronder:

http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/07/Schermafbeelding-2010-07-02-om-14.49.58.jpg 880w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />

Zie ook: KEEP DE FOCUS!