Tripple Dikke Friday Track: Ready for the weekend

Jongens jongens… wat gebeurt er allemaal in het pittoreske Nederland? Niet alleen hebben we opeens een klimaat waarop elk willekeurig land rond de evenaar jaloers is, ook de zenuwen gieren bij de altijd zo nuchtere ‘Ollanders door de keel. Alsof de temperatuur de meteorologische weergave is van de collectief oplopende spanning! Maar goed, een wereldbeker win je ook niet elke dag (no matter what paultheoctopus says).

En al staan er dan albondigas in plaats van Bratwursten op het menu; we maken natuurlijk gewoon gehakt van ze! Als redelijke leek op voetbalgebied ben ik al helemaal in de stemming, dus ik kan me goed voorstellen dat het voor echte voetbalfans moeilijk was om de gedachten bij het werk te houden deze week. Gelukkig zit het er bijna op, en staat er hoe dan ook een weekend voor onze deur om nooit te vergeten.

Geen toepasselijkere #TDFT dus dan deze: Ready for the weekend (Calvin Harris, High Contrast remix)

Laat die Spanjolen maar komen!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

ps. Drinken, smeren, drinken, smeren, drinken, smeren, winnen, feesten, nog meer drinken en smeren doen we later wel.