HIEP HOI: 10 jaar verspijkerd bij Maximum

Bedankt voor de 10 Maximale jaren.http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/07/maximaleJaren.jpg 500w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />Vanmorgen reed ik nietsvermoedend naar Maximum, toen ik ineens een tweet van mijn collega Evelien voorbij zag komen. In een ogenblik dacht ik te zien dat ze me feliciteerde. Waarmee dan vroeg ik me af??!

Schijn ik vandaag op de kop af 10 jaar bij Maximum te werken! Eenmaal op de zaak aangekomen, ben ik direct in een bespreking met Deloitte gestapt die later nog even kort werd onderbroken door Mark.

Mark en nog enkele collega’s feliciteerden mij met 10 Maximale jaren. Leuk! Van Naomi kreeg ik een bos bloemen in mijn handen gedrukt en wat later volgenden nog wat dinerbonnen (LIKE IT).

Best speciaal, dacht ik, of niet? Hoe bijzonder is het eigenlijk om ergens 10 jaar te werken? Maar toen ik er langer over na ging denken werd het eigenlijk wel specialer. Want ik denk dat er weinig mensen van mijn leeftijd (1978) zijn die 10 jaar met zoveel plezier bij dezelfde werkgever verspijkeren. Ik ken er in ieder geval maar één: mijn vriend, collega en hulpgeheugen (dat van mij werkt niet zo best) Albert waar ik 10 jaar geleden samen bij Maximum mee gestart ben.

Na het presenteren van ons freelance portfolio – dat we 10 minuten voor het gesprek voor de deur bij van Beek (Art Supplies) met de net gekochte dubbelzijdige plakshit in de kofferbak van mijn ouders auto hebben staan knutselen – kregen we een contract aangeboden. (Sorry voor de lange tussenzin.)

Inmiddels hebben we met volle zin en bijbehorende lol en vloeken inmiddels smerig veel en prachtig werk ontwikkeld. En…. ….gaat Albert deze zomer trouwen in de trouwzaal in ons pand!

Dat was denk ik wel het laatste wat Albert 10 jaar geleden had gedacht.

Albert, gefeliciteerd!

Nu op naar de 12,5! Emile liet al doorschemeren dat hij twee schitterende Lolex horloges klaar heeft liggen in Shanghai ;-)

Iedereen bedankt voor deze mooie 10-jarige-reeks aan avonturen.

Filmpje!