Triple Dikke Friday Track: One vs. Leave the world behind

Zo, het is vrijdag en ik kom weer even binnenwaaien met de #TDFT die de laatste uren van je werkweek tot een paar onvergetelijke kan maken. Tenminste, als je er schaarsgekleed & wild op je bureel gaat staan dansen!

Mijn collega’s en ik hebben een verhitte discussie gehad over wat de #TDFT van deze week moest worden. Kritische noten als ‘te bekend’ (afkomstig van onze zelfbenoemde housepionier) en ‘te voetbal-huldiging-ding’ (afkomstig van mij) werden uiteindelijk overstomd door het argument ‘te vet om te laten liggen’ (afkomstig van een substantieel aantal Maximalen). Nu ben ik helemaal voor democratie, zeker op het moment dat ik met mijn rug tegen de virtuele muur sta, en ik moet heel eerlijk zeggen dat de mash-up van dit nummer met een eerdere #TDFT (Leave the world behind) ervoor gezorgd heeft dat ik met een glimlach mijn handtekening eronder zet.

De Triple Dikke Friday Track van deze week is: One vs. Leave the world behind!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Ook deze #TDFT werkt het best op groot geluid, alias WOOFAHLICIOUS!

Wat is de #TDFT?