#beachtweetupZLD, een laat en kort verslag.

Kijk op deze blog heb je me niet vaak kunnen betrappen op een primeur tenzij het over mijn eigen werk gaat, want daarvan ben ik uiteraard als eerste op de hoogte. Maar ondanks dat Edwin Meijnsbergen al rap een fijne impressie heeft getypt, vind ik het leuk om dit nog wat aan te vullen.

Over het gevoel van de #beachtweetupZLD ben ik het eens met Edwin. Ik ben ook niet zo goed – deels door tijdgebrek – in de grote tweetups, alhoewel ik het vaak wel leuk vind. Maar deze #beachtweetupZLD was natuurlijk verrassend dicht in de buurt (voor ons).

Ik vind het grappig om te ontdekken dat je iedereen die je denkt ‘te kennen’ helemaal niet kent. Of in ieder geval niet goed genoeg. En om dat probleem aan te vechten is zo een tweetup met een top verzorgde BBQ van @duinlustDishoek in combinatie met een paar koude pilsen na een zinderende strandmiddag zeer [X] GESCHIKT.

’s Avond vroeg mijn vriendin: “Was het leuk?” Waarop ik haar hetzelfde vroeg. Zij vertelde wel dat ze het heel gezellig had gehad, maar omdat zij niet op Twitter zit, vroeg ze zich af of de #beachtweetupZLD was wat iedereen er van verwachte. Ik heb geantwoord met een ‘volgens mij  wel’. De reacties waren in ieder geval lovend genoeg voor een herhaling.

Hieronder heb ik nog twee nutteloze en nodeloze video sfeer impressies geplaatst en daaronder wat moby’s van de tweetup. Ik zeg tot een volgende keer! O ja, organisatoren bedankt!

Speciale kudo’s voor @jandor en @hoks die de moeite hadden genomen om vanuit Zeist een bezoek te brengen aan onze zonnige #beachtweetupZLD.

Link naar onderstaande Mobypicture map.