Triple Dikke Friday Track: Nothing but love 4 you

Vanuit een zonnig Capelle breng ik je vandaag weer de wekelijkse Triple Dikke Friday Track. Met gepaste en bescheiden trots kan ik je vertellen dat de #TDFT wekelijks tussen de 200 en 300 luisteraars heeft. Dus eigenlijk kan ik zeggen dat de #TDFT wekelijks 200 tot 300 guys n girls het weekend in helpt. En dat is mooi. Want we benne op de wereld om elkaar, om elkaar… te helpen nietwaar?!

Mocht je nog verzoekjes hebben voor de #TDFT dan hoor ik dat graag (liefst als comment op dit blog -> zoekt makkelijk terug).

Genoeg gepraat, het is tijd voor muziek, HARDE MUZIEK! Als je met deze #TDFT op je werkplek het stof uit het systeemplafond draait, kan er in ieder geval niemand boos op je worden, want het credo in de Tripple Dikke Friday Track van deze week is: Nothing but love 4 you van plaatjesdraaier Axwell.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Draai jezelf een hopi bon weekend in!

Tip: more volume = more love!

Hieronder nog enkele suggests van #TDFT luisteraars!

Onderstaande is van @elcosimon

Onderstaande is van @patrickboonstra