3 jaar op twitter?!

Ik maak me doorgaans niet zo druk over cijfers als hoeveel vrienden heb ik in mijn sociale netwerken, hoeveel verlies ik er als ik zoiets tweet, hoeveel tweets heb ik verstuurd, van hoeveel linkedIn groepen ben ik lid. Maar goed, toch zag ik een opmerkelijke tweet vandaag. Ik ben vandaag namelijk 3 jaar aanwezig op Twitter.

“Hola!”; dacht ik, dat is lang.

Ik heb er veel inspiratie / informatie opgedaan, grappen gemaakt, gelachen, interesses gedeeld, mensen ontmoet en ja ik heb er ook een boel tijd verkwanseld. Volgens http://www.tweetwasters.com :  1,036,410 Seconds or 17,274 Minutes or 287.89 Hours or 12 Days with 34,547 Tweets on Twitter!

Als je dat terugrekent per jaar, kom je op vier volle dagen per jaar. Dat valt mee toch? Liever dit, dan 4 volle dagen per jaar kwijt te zijn aan het kijken van ‘As the world turns.’ ;-)

@enroc