3 jaar op twitter?!

Ik maak me doorgaans niet zo druk over cijfers als hoeveel vrienden heb ik in mijn sociale netwerken, hoeveel verlies ik er als ik zoiets tweet, hoeveel tweets heb ik verstuurd, van hoeveel linkedIn groepen ben ik lid. Maar goed, toch zag ik een opmerkelijke tweet vandaag. Ik ben vandaag namelijk 3 jaar aanwezig op Twitter.

“Hola!”; dacht ik, dat is lang.

Ik heb er veel inspiratie / informatie opgedaan, grappen gemaakt, gelachen, interesses gedeeld, mensen ontmoet en ja ik heb er ook een boel tijd verkwanseld. Volgens http://www.tweetwasters.com :  1,036,410 Seconds or 17,274 Minutes or 287.89 Hours or 12 Days with 34,547 Tweets on Twitter!

Als je dat terugrekent per jaar, kom je op vier volle dagen per jaar. Dat valt mee toch? Liever dit, dan 4 volle dagen per jaar kwijt te zijn aan het kijken van ‘As the world turns.’ ;-)

@enroc

 • leuk hoor. en lang ja, ik 3 maanden en minstens zoveel tijd kwijt..
  als ik as the world turns meereken uiteraard..

 • Als je nu 4 dagen per jaar aan het twitteren bent, hoeveel vakantie dagen hou je dan nog over? :-)

 • Pingback: Tweets that mention 3 jaar op twitter?! -- Topsy.com()

 • @matthias hahahha, verschrikkelijke soap, zorgt bij mij direct voor huiduitslag.

  @edwin nog 4 ;-)

 • Rooie René

  Zonde man dat je al 3 jr lang As the world turns gemist hebt, ik ken nog wel iemand die ze allemaal heeft opgenomen anders?

 • @rene als je me daar mee in contact zou kunnen brengen graag. Dan plan ik volgend jaar een sabbatical in om alle afleveringen terug te kijken en weer vier dagen te twitteren. ;-)

 • Hey don´t mess with ATWT he al bijna 20 jaar een fervent volger. #confession zou het zo uithouden 4 dagen… ssst niemand zeggen hoor.

 • @zulemagvg sorry, ik ben te ver gegaan. Ik heb me niet gerealiseerd dat mensen zoals jij ATWT als een voorbeeld zien van het ideale leven ;-)

 • Pingback: Tweets that mention 3 jaar op twitter?! -- Topsy.com()

 • Rooie René

  Rest mij niets anders dan LOL!