Triple Dikke Friday Track: Find a way #TDFT

Hè hè eindelijk, daar ben ik weer met je vaste dosis vrijdag vitaminen. Audio vitaminen om je het weekend in te boosten (want dat doet deze met veel geweld). Ik betwijfel of er veel mensen zijn voor wie het weekend vandaag start, want sommigen van jullie zijn wellicht gisteren aan het weekend begonnen op Lowlands. Maar net als ik, zijn er vast nog mensen die verpakt in een omhulsel van gele monitoren (niet ik), systeem plafonds (niet ik) en kantoortuin-plantenbakken (wederom niet ik), zitten te ploeteren tot het eind van deze middag. Speciaal voor die mensen, voor jou dus, heb ik hier iets, waarmee je de weg kunt vinden uit de misère ;-)

Hij is een beetje anders dan anders, maar…

De Triple Dikke Friday Track van deze week is: Find a way van Wily FT Jody Connor

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Draai ‘m met zoveel mogelijk BAS (anders thuis nog even doen, de beat is een ware earcandy!). Let op, kan gevaarlijk zijn in combinatie met gaspedaal en veel volume!

Hieronder nog enkele suggests van #TDFT luisteraars!

Onderstaande is van @JFAGeerts (Ik zeg oud, maar wel heerlijk zomers. Bedankt John.)

Onderstaande suggest is van @IwanvanderLogt (Bedankt Iwan, zelfde feel als het nummer hierboven.)

Onderstaande suggest is van @marijnp (Thanx!)

Onderstaande suggest is van @mstromeier (beetje te veel trance 4 me, maar hé smaken verschillen ;-)

En de laatste suggest komt van @waterreus (Lekker gast!!!!!)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als filatelist graag meer over weten.