Echt een gers ding, die onderzeeër van RET.

Mis de boot niet! Kom werkenbijret.nl

Omdat RET (Rotterdam Electrische Tram) tijdens de vorige wereldhavendagen Rotterdam een onderzeeër had omgetoverd tot tram en daarop verdacht weinig reacties ontving (op één geschrokken duiker na dan), heeft Maximum RET geadviseerd om voor de wereldhavendagen Rotterdam 2010 de rollen om te draaien. Dus om een tram om te toveren tot onderzeeër. En dat is gelukt. Compleet vanaf beneden tot boven van voor tot achter bestickert inclusief dat ding bovenop (hoe heet dat?), bemanning met juiste kleding en onderwater geluiden.

Mijn complimenten voor mijn collega’s die hard hebben gewerkt aan het idee en de uitvoering en zeker ook complimenten voor het lef van RET om hier in te investeren. Dat het maar goede nieuwe collega’s naar het sollicitatieformulier van werkenbijret.nl mag begeleiden die er de (Rotterdamse) humor wel van in kunnen zien. Echt een gers ding die onderzeeër!

Hieronder vind je nog enkele geslecteerde foto’s die ook op maximum.nl staan.

Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot REThttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/08/Wethouder-van-Verkeer-Vervoer-Jeannette-Baljeu-doopt-onderzeeboot-RET.jpg 728w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />

Onderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen - maximumhttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/08/Onderzeeboot-RET-rijdt-door-de-straten-wereld-haven-dagen-1-maximum.jpg 728w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />

mis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumhttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/08/mis-de-boot-niet-onderzeeboot-RET-maximum.jpg 728w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />

kapitein onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximumhttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/08/kapitein-onderzeeboot-RET-wereld-havendagen-maximum.jpg 728w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />

Hieronder een filmpje waarin te zien is hoe RET wethouder van Verkeer & Vervoer, Jeannette Baljeu, uitnodigt de onderzeeboot te dopen.

Dit artikel is overgenomen van www.maximum.nl.