“Zeeland is gewoon heel mooi!” #lovezeeland

http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/09/Zeeland-is-gewoon-heel-mooi.jpg 450w” sizes=”(max-width: 225px) 100vw, 225px” />Vanmorgen starte ik zoals iedere zaterdagmorgen met de krant en een Nespresso. Mijn oog viel direct op de kop: “Zeeland is gewoon heel mooi.” Sandra Minneboo vertelt op pagina 2 van de PZC wat Zeeland voor haar betekent. En ik ben het als amateur ambassadeur van Zeeland roerend met Sandra eens. Daarom startte ik op 29 april 2009 de #lovezeeland group op het platform Mobypicture. Mobypicture is een platform waarmee je gemakkelijk foto’s en korte filmpjes met één druk op de knop van je mobiele telefoon kunt plaatsen op diverse sociale netwerken. Dat dit ‘provincie pride’ over Zeeland leeft (onder de Zeeuwen) is voor mij geen nieuws meer, want precies vandaag is de foto van Sandra met haar artikel in de PZC de 1000e foto die ik aan deze groep heb toegevoegd!

Helemaal mooi wordt het als de deelnemers van #lovezeeland op Mobypicture hun GPS aanzetten op hun mobiele telefoon op het moment dat de foto wordt gemaakt (lees onder andere hier hoe het werkt). Want Mobypicture plaatst deze foto dan op de kaart van Zeeland (google map). Zie hieronder het resultaat. De provincie wordt gedurende de tijd prachtig in beeld gebracht. Het is inmiddels een plek geworden op internet waar ik van tijd tot tijd ga kijken om te genieten van ‘onze’ mooie provincie. Op naar de 2000!

http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/09/lovezeeland-op-de-kaart-300×177.jpg 300w” sizes=”(max-width: 500px) 100vw, 500px” />

Zie ook de artikelen: Zwoele Zeeuwse babbelaars en #lovezeeland (hoe je mee kunt doen) en #lovezeeland