Afzien. Huilen, lachen, vallen en weer opstaan.

Zoals je wellicht weet, ontwikkelen we bij Maximum de wervingscampagne van de landmacht. Dat doen we samen met onze vrienden van Publicis. Om goed te kunnen blijven samenwerken – en dat doen we – moet je soms even ‘diep’ gaan met elkaar. En dat realiseert de landmacht zich als de beste! Zij hebben vandaag en morgen een ‘sessie op de hei’ voor ons in gedachten, if you know what I mean…

Geen comfortabel zaaltje in een lekker hotel met na afloop een pilsje en een bitterballetje dus. Maar gewoon hard werken in de buitenlucht. Afzien. Huilen, lachen, vallen en weer opstaan. Vandaag en morgen ben ik dus twee dagen uit de lucht. Als ik naar buiten kijk denk ik, het weer kan niet beter. ;-) En hopelijk zijn de onderdelen net zo zwaar als de vorige keer. Zie mijn foto hieronder: zelfs een paal voelt op zo’n moment aan als een lekkere Auping. Ik hoop jullie morgen weer te spreken, bij leven en welzijn uiteraard.

http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/09/DSC_0423.jpg 800w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />

Ps. Ondanks deze teambuildingsdagen zal ik proberen een #TDFT er uit te gooien vrijdag.